За нас

Нашата фирма е тясно специализирана в производството ,ремонта и търговията  с  карданни валове.Екипа ни има опит в областта  повече от 30 години и на базата на това ние предлагаме експертни качествени и конкурентни стоки и услуги .

Като директен вносител ние разполагаме на склад с много богата гама от резервни части на водещи компании в бранша което ни позволява да предлагаме бързи и качествени  услуги  на отлични цени .

Ние можем да изработим изцяло нов карданнен вал  по чертеж на клиента или по модел на стария кардан ако не подлежи на ремонт.

За да предлагаме по добри услуги на нашите клиенти ние сме във крак с всички новости в бранша Разполагаме с последно поколение баланс машина  което ни позволява да предлагаме прецизно динамично  балансиране на карданни валове с маса до300кг.и диаметър до 600мм.

Много фирми предлагат множество услуги като включват и ремонта на кардани и подценяват балансирането дори на базата на това дали клиента ще усети вибрация или не!Неправилно балансиран кардан (или небалансиран)води до множество вредни последствия за цялата система  ,от разбиване на лагери на опора  ,диференциал и скоростна кутия до натоварване на цялото окачване и впоследствие множество ненужни разходи за клиента!Постоянно се сблъскваме с  „ремонтирани някъде от специалист „такива кардани и често обикновен ремонт се усложнява и оскъпява в пъти заради непрофесионално отношение!

Гаранция:

"Технокардан" ЕООД дава едногодишна гаранция за всички нови карданни  валове и шест месеца за всички отремонтирани кардани при спазване на гарнционите условия посочени в гаранионата карта.